Meny
i

«Wild Geese»
Artist: Bill Booth · Sjanger: Countrypop · Utgitt: 02.12-2016 · Best.nr: WRS01

Wild Geese

«Wild Geese» fra Bill Booth sitt kommende album «Some Distant Shore» Wheeling Records / Bare Bra Musikk

I et blandet musikalsk landskap av keltisk og Americana. Bill Booth's nye låt «Wild Geese» byr på en kombinasjon av akustisk rock og tradisjonell folkemusikk. Booth's fele og den irske folkemusikeren Paul McKernans irske sekkepipe gir et særpreget og spennende lydbilde med refreng på gælisk.
 
«Wild Geese» er inspirert av en sann historie om en irsk flyktning som kjempet på spansk side i kampen mot britene i sørstatene i USA .
 
Vokalen på dette albumet er nær og gjør historiene ekstra troverdig. Booth sin musikkstil blir ofte sammenliknet med JJ Cale, Mark Knopfler og Bruce Springsteen. Bill Booth er opprinnelig fra USA, men har bodd og jobbet i musikkbransjen i Norge i mer enn 30 år. Han har tidligere utgitt 5 kritikerroste soloplater samt bidratt på en rekke utgivelser med mange av våre kjente artister som blant annet CC Cowboys, Claudia Scott, Åge Alexandersen, Big Hand, Trond Granlund og mange flere.
 
Andre bidragsytere er Bill "Billy T" Troiani på bass, Alexander Pettersen på trommer og Egon Olsen på kor.
 
Gra'mo Chrøis, (kjærligheten i mitt hjerte) My home lies over the sea Éireannaigh, (irsk) The Irishmen known as the Wild Geese

For promo kontakt: Bill Booth, bb@billbooth.no

1
Wild Geese N.E.W.Music/EMI Music Publ.
04:01

Andre utgivelser

Some distant shore

Bill BoothSome Distant Shore

Sjanger: Pop/Rock > Roots > BluegrassBest.nr: WRCD1701Format: CD
Molly Mckeen

Bill BoothMolly Mckeen

Sjanger: Pop/Rock > Roots > BluegrassBest.nr: WRS107Format: Singel