Meny
i

Ole Ivars kommer med ny showkonsert til høsten

Konsertanmeldelser http://www.ole-ivars.no/?mid=1003&pid=1003&mod=7&art=13331

Aldri FREåFÅ!

Til høsten skal Ole Ivars ut på veien med showkonserten Aldri FREåFÅ!
Nå får publikum oppleve nye sider ved det kjente underholdningsorkesteret.

Etter kjempesuksess med 50-års-jubileumskonsertene, har den populære gjengen i Ole Ivars virkelig fått smaken på konsert- og showlivet. Til høsten kommer de derfor med et nytt tilbud til publikum, showkonserten Aldri FREåFÅ! 


Aldri FREåFÅ! tar Ole Ivars det enda et hakk videre. Når publikum fra høsten av benker seg i kulturhus og konsertsaler for å innta den nye Ole Ivars-menyen, får de oppleve nye, underholdende sider ved det som mange kaller Norges beste live-band. 

I tillegg til kjente og kjære ingredienser i form av velsmakende Ole Ivars-toner, har de tilsatt ei ekstra stor ause med humor, noen hektogram galskap, ei spiseskje med eksotisk musikk-krydder, og en skikkelig slump med godfølelse.  

På denne turnéen har Ole Ødegård, William Kristoffersen, Tore Halvorsen, Willy Foss, Bjørn Elvestad og Arild Eng også med seg tidligere Ole Ivars-medlem og Kykelikokos-gjøgler Jørn Kolsrud. Sammen drar de hverandre ut i det som for Ole Ivars er et nytt og spennende underholdningsterreng. De har likevel ikke glemt at de skal ha den solide 50 år lange og velprøvde Ole Ivars-tradisjonen med seg i bagasjen. 

Jubileumskonsertene som Ole Ivars har holdt det siste året, har vist at publikum mer enn gjerne setter seg ned for å lytte og la seg underholde av musikken, humøret og den gode stemningen det populære bandet alltid har med seg. Når de nå utvikler det videre og kombinerer det med nye innfall, blir det en uslåelig kombinasjon vi er sikre på at publikum kommer til å elske. 
I sitt femtiførste år som band har Ole Ivars fortsatt kraft og kreativitet til å overraske! 

Aldri FREåFÅ! er klar for veien i slutten av august i år, og skal spilles rundt om i Norge fram til høsten 2016.

Kilde: bit.ly