Meny
i

Lizz gir ut sin første singel

Tylden-nytt

Lizz med singel "Carry"

«Musikk er alt» er slagordet til sanger/songwriter Lizz.

Lizz ble født på Kvamsøy i 1988 og vokste opp de første 9 årene i sitt liv ute i havgapet på Sunnmøre, omkranset av en familie som alle hadde stor interesse for sang og musikk.  Dette vekket interessen for Lizz sin store skapertrang innen musikk.

Som 9 åring flyttet familien til Trondheim, og det ble kjøpt piano, gitar og noe enkelt opptaksutstyr som ble hyppig benyttet av Lizz.  I en alder av 13 år hadde Lizz skrevet sin første sang og interessen for sang og musikk eskalerte kraftig.  Drømmen var å kunne få platekontrakt og fremføre sin musikk for folket.

I 2011 flyttet Lizz tilbake til det hun kaller” kystens perle”: Kvamsøy, hvor hun innredet eget studio i kjellerleiligheten og låtskrivingen virkelig skjøt fart.

I 2015 fikk Lizz management og i skrivende stund er det et faktum med platekontrakt.

Tekstene i Lizz sine melodier handler om livet, erfaringer, og opplevelser både på godt og vondt. Musikalsk stil er allsidig, med hovedvekt på melodiøs pop/rock.

Lizz spiller i disse dager inn sanger i Studio Storgata i Ålesund, med Ørjan Liavåg som produsent.  Dette samarbeidet har resultert i låten «Carry» som slippes denne mnd.

Planene til plateselskapet og managementet er å slippe låter fortløpende, etter at de er ferdig produsert.

Managementet har også satt sammen band med det ypperste av musikere som Sunnmøre har å tilby.