Meny
i

Plumbo

Plumbo

Plumbo er tilbake med nytt album, «Haraball». 13. mai slippes det et nytt album, 10 nyskrevne låter i god Plumbo tradisjon.

Plumbo er kjent for slagere som  «Møkkamann», «Ola Nordmann», «Rådebank», og «Gi meg en Bayer».

To smakebiter er allerede vært ute på digitalmarkedet, «Tennplugg» og «La bjella slå».
Begge låtene har slått godt ann hos fansen, og er blant bandets mest streamede låter for tiden. Bandets Facebookside har nærmere 40.000 følgere, og fansen har kommunisert enorm begeistring og forventning til nytt album.
Haraball er stappfull av fengende låter, skreddersydd for formålet; å skape god stemning, enten du sitter i bilen, er på fest, eller på jobb. Et par følsomme ballader har også fått plass på albumet, i tillegg til et par country låter. Plumbo blander sjangere som folk, boogie, pop, og rock, og musikken betegnes ofte som festrock.
Plumbo er et rutinert liveband, med bredde, variasjon og ikke minst godt «trøkk».
Pur spilleglede, scene entusiasme og allsang, hører med på konsertene.
Bandet vant Spellemansprisen for «Årets hit» i 2012, og siden har musikken blitt allemannseie, med appell til opp til tre generasjoner.
Bandet har mottatt en rekke platina og gulltrofeer, og har tilsammen ligget 60 uker VG lista. Plumbo gjør også innimellom barnekonserter, og veledige formål. Plumbo, er fra Sande i Vestfold, har gitt ut følgende album: Full åpning (2002), På vei til Harryland (2007), Råkk'n Råll Harry (2010), Møkkamenn Live (2011), Rådebank (2012), Kom som dæ sjæl (2014), De 15 beste (2014) Haraball (2016)
 
Label: Piraya Music
 
Plumbo betår av:
Lars-Erik Blokkhus: Vokal og gitar, Tommy Løken-Elstad: Bass, Glenn Hauger: Fløyte og Torader, Tor Erik «Elg» Knudsen: Trommer, Henning Hoel Eriksen: Keyboard.

Utgivelser

Haraball

PlumboHaraball

Sjanger: CountryrockBest.nr: PIR530Format: CD
De 15 beste

PlumboDe 15 Beste

Sjanger: Pop/RockBest.nr: PIR529-1Format: CD
Rådebank

PlumboRådebank

Sjanger: Pop/RockBest.nr: PIR521Format: CD
Møkkamann Live

PlumboMøkkamann Live

Sjanger: Pop/RockBest.nr: PIR520Format: CD
Råkk nRåll Harry

PlumboRåkk Nråll Harry

Sjanger: Pop/RockBest.nr: PIR519Format: CD
På vei til Harryland

PlumboPå Vei Til Harryland

Sjanger: Pop/RockBest.nr: PIR514Format: CD