Meny
i

Geir Arne Hansen

Geir Arne Hansen

Etter mange år som låtskriver og soloartist har Skiens-karen Geir Arne Hansen nå valgt å satse som vokalist i eget band - bandnavnet kan vi vel tippe kom "rekandes på ei fjøl". På "Har du hørt" beviser Geir Arnes at her er det rutine og kvaliteter i lange baner. Alle musikerne har lang fartstid og allsidig bakgrunn fra flere forskjellige musikalske stilarter. Felles for alle er gleden spillingen gir. Så når spørsmålet om å starte band og attpåtil spille inn plate kom, var det

Geir Arnes består av :
Geir Arne Hansen
: Vokal /
Thomas Pettersen
: Trommer, Kor /
Kenneth Lerøen
: Gitarer,
Kor /
Tommy Nikolaisen
: Bass, Kor /
Kurt Pettersen
: Keyboard, Kor
 
I 2010 kunne Tylden & Co. ønske Geir Arne Hansen velkommen i stallen med solo-albumet"Takk for at du fins".
Et knallsterkt album som fikk gode anmeldelser og som den dag i dag er leverandør til NRKs Dansefot Jukeboks. Når de på"Har du hørt" har skrudd kvalitetsskruen ytterligere et par knepp opp, er det bare å glede seg.
Geir Arne Hansen har alltid ønsket å plassere seg og sin musikk i dansebandgenren, selv om mange i countryklanen gjerne vil ha en bit av denne staute karen. På"Har du hørt" har Geir Arnes fortsatt dansefoten som en tydelig faktor.
I tillegg skriver mannen flotte tekster for både latter og ettertanke.
Med mer enn 30 år på veien, vet han hvilke utfordringer livet kan by på. En mann full av livserfaring med andre ord, noe som tekstene bærer preg av.

Utgivelser