Meny
i

De Musikalske Dvergene & Frode Alnæs

De Musikalske Dvergene & Frode Alnæs

Helge Grønhaug - sang, gitarer Arne Grønhaug - gitarer, kor Erling Hjertnes - bass, kor Yngve Jacobsen - tangenter, kor «Kassa» Olsen - batteri og Frode Alnæs - gitarer, kor

De Musikalske Dvergene og Frode Alnæs er nå klar med sin hyllest til Ray Davies og The Kinks. Samspillet startet med en litt tilfeldig opptreden under Ride This Train festivalen i Bergen i 1998, og har etterhvert utviklet seg til å bli et trivelig samarbeid bygget på en felles beundring og kjærlighet til både Ray Davies tekster og melodier, og fremføringene til The Kinks.

 

Det er med skrekkblandet fryd vi nå presentere sanger som “Solen over by’n” - [Sunny Afternoon], “En veldig respektabel mann” [A well respected man] og “Lola” - [Lola].  Men det får så være! Vår ambisjon har vært å prøve å fortelle de samme-, eller tilsvarende historier på en like rett frem måte som The Kinks.

 

Vi har ikke finstudert de originale innspillingene på jakt alle detaljer. Vi har heller ikke vridd hoder og fingre på jakt etter rare og uventede arrangementer. -  Musikalsk har vi lett etter et helhetlig utrykk heller enn frittstående tolkninger av hver sang.

 

Vi ville at vi på platen skulle låte som et band!

 

At det har tatt litt tid fra prosjektet startet og frem til nå, får heller våge seg. - Disse sangene går ikke ut på dato!

Utgivelser