Meny
i

Clausen + Wille

Clausen + Wille

Ole Wille : Ole er organisasjonsrådgiver (Armann & Wille) for større virksomheter som Posten, Haukeland sykehus og NIVA innen endringsprosesser og mellomlederutvikling. Informasjonsrådgiver for mindre og mellomstore virksomheter. Ole er også komponist og tekstforfatter. Han debuterte med singelen "Fly, fly, fly" som lå på Norsk-toppen hele sommeren 1997 og ble spilt av 125 norske radiostasjoner. Traff Giert året etter og i 1999 bestemte de seg for å starte "willeclausen".

Giert Clausen & Ole Wille er willeclausen :

 Historien om willeclausen begynte senhøsten 1998. Ole Wille hadde gitt ut sin første singel året før og var på jakt etter en produsent som kunne hjelpe ham å lage et ferdig album. Giert Clausen hadde forlatt det engelske språket et par år før og var midt i prosessen med å finne en identitet på norsk. Den første låten de laget sammen "Stjernestøv" ble nr. 1 på Norsktoppen - NRK lagde video av den, P1 spilte den, til og med P4 spilte den sammen med flesteparten av de norske lokalradioene.

Så ideen måtte komme. Hvorfor ikke samarbeide? Dobbelt så mange ideer? En å feire suksesser sammen med og en å gi skylden for eventuelle fiaskoer? Det meste funker bedre når man er to, bortsett fra når det skal tas beslutninger da. Men det funker det også, bare man er villig til å lytte, gi og ta og innimellom sluke et par kameler.
Willeclausen har vært svært aktive på norske radioer siden dengang. 5 av låtene på det første albumet "Fri" (som kom i 2004) har vært hyppig radiospilt. 2 av låtene fra "Glasstanker" har også allerede vært hyppig rotert på både norske og JAPANSKE radioer. "Jeg vet du fins der" (2006) med japansk refreng er spilt på flere japanske radioer og visstnok også brukt i en snowboardfilm - uten at vi har fått det bekreftet. "I såg deg gå" ble mye spilt av særlig norske lokalradioer i 2007. Og nå er albumet endelig ferdig.
         Videoen "På kafe" ligger ute på snart 30 videonettsteder og har fått flere tusen visninger.

        8. mai 2008 "braker det løs" - i hvert fall for oss. Da slippes album nummer to og det er med stor tilfredshet vi kan si at vi fikk det til - å lage en plate til. For det er ikke så enkelt som mange tror . . .

Giert Clausen & Ole Wille er willeclausen
 

Utgivelser

Fri

Clausen + WilleFri

Sjanger: PopBest.nr: GTACD8211XFormat: CD
Det Fins Liv I Alle Dine Drømmer

Clausen + WilleDet Fins Liv I Alle Dine Drømmer

Sjanger: PopBest.nr: GTAS127Format: Singel
Radiobil

Clausen + WilleRadiobil

Sjanger: PopBest.nr: GTAS126Format: Singel
Sol! Sol!

Clausen + WilleSol! Sol!

Sjanger: PopBest.nr: GTAS116Format: Singel