Meny
i

Arne Strømbergs Orkester

Arne Strømbergs Orkester

Arne Strømbergs Orkester er et danseband som er litt utenom det vanlige. Bandet har nå 10 års jubileum og består av 7 rutinerte musikere som alle har spilt i kjente Norske og utenlandske band. Bandet har et meget stort repetoir med alt fra rent "Danseband program" via 60 tals show og dixieland melodier. De har til sammen over 150 års erfaring og har spilt inn over 30 album og 50 singler. Arne Strømbergs har spilt inn 3 cder og en maxi single. DANSEFEST OG DANSEFEST 1 har solgt over 10.

KJETIL KJELLE (Vokalist og gitar) : 
Kjetil har laget mange plater og mest kjent er O.L Fatteren som lå mange uker på Norsktoppen. Han er bandets mest produktive låtskriver. Han har tidligere spilt med Dæansebændet og Love Letters.

JAN THORESEN (Saxofoner, klarinett, fløyte og vokalist ) :
Jan er en ringrev innen Norsk underholdning. Han er meget brukt som studio musiker, dirigerer korps og har sunget inn mange slagere. Mest kjent er vel : "Håvard Hedde" og "Sett en blomst i karmen". Begge var mange uker nr 1 på Norsktoppen.

PER HELLERUD (Gitar) :
Per har også hengt med i mange år. Per var den første sologitaristen i Jordal Swingers og har tidligere spilt med bl.a Love Letters. Per er Shadows entusiast på sin hals og har så klart både rød Fender-gitar og Vox forsterker.

ADAM TOTH  (Keybords, gitar og vokalist) :
Adam er musiker på heltid og regnes blant de beste pianoentertainere i Norge. Adam kommer fra Ungarn men har vært bosatt i Norge i mange år. Han spilte tidligere med Oxygen Band.

JOHN ARNE JOHNSGAARD (Bass) :
John Arne bor på Lena og har spilt med flere av de ledende bandene i Norge. Mest kjent er vel Torry Enghs og New Action.

SANDOR ZAMORI (Trommer) :
Sandor er som Adam fra Ungarn og har bokk i Norge i mange år. Sandor spilte tidligere med Night & Day.

ARNE STRØMBERG (Trompet, flygelhorn, trombone, gitar og vokalist) :
Arne har spilt siden han var 6 år gammel og har spilt inn mange plater i både inn og utland. Bl.a Instrumental Love songs 1 som solgte over 20.000 i Danmark. Han har dirigert korps og spilt med mange kjente band. De meste kjente er : Dizzi Tunes, Kjell Karlsens Orkester, Trans Europa Express og Balhalla.

 

 


 

Utgivelser

Dans Uten Stans

Arne Strømbergs OrkesterDans Uten Stans

Sjanger: DansebandBest.nr: GTACD8408Format: CD