Folk som oss

Folk som oss

Medlemmene i Folk som oss er ellers : Marianne Román, Anne Heder, Frode Kildahl, Knut Harald Jahr og Ronny Hagen.

 

EN NYSKAPNING MED MYE RETRO PÅ PROGRAMMET

 

Og det må da være bortimot en selvfølge, når drivkraften i FOLK SOM OSS er selveste Retro-programleder (sammen med Elisabeth "Bettan" Andreassen) og superprodusent Ole Jørgen Grønlund!

Da har vi såvidt skrapt borti hva denne mannen har på CVen. Ei liste så lang som et godt år - du slipper f.eks. neppe unna NRKs helgeunderholdning uten å se Ole Jørgens navn rulle over skjermen.

Med Retro-konseptet har han med band også turnert over store deler av landet.

 

Kate Gulbrandsen, kanskje aller mest kjent for å representere Norge under Eurovision Song Contest (eller Melodi Grand Prix som vi liker å kalle det) i 1987. Stort sett aktiv som artist i alle år, med flere albumutgivelser

på samvittigheten.

 

Disse to har, sammen med fem andre fremragende musikere, nå vært i studio og tryllet fram de vakreste toner.  Her framføres Joni Mitchells "Both Sides Now"i norsk språkdrakt, The Beatles sin "Blackbird"

nydelig på originalspråket mens Åge Aleksandersens vakre" Sang til månen" er omskrevet til bokmål.

 

I tillegg har både Ole Jørgen og Kate skrevet originalmateriale til albumet, som har fått navn etter bandet: FOLK SOM OSS.

 

Her kan de aller fleste radiokanaler velge og vrake i vellyd, det finnes noe for de fleste. I hvertfall for de som har lagt den første ungdomstiden bak seg. Og at prosjektet vil vekke oppmerksomhet også hos TV-folket skulle ikke forundre oss det minste.

Medlemmene i Folk som oss er ellers Marianne Román, Anne Heder, Frode Kildahl, KnutHarald Jahr ogRonny Hagen. I tillegg er sterke krefter dratt inn for å krydre albumet ytterligere:

Per Hillestad (trommer og perkusjon), Freddy Holm (gitarer, lap steel, dobro, banjo og mandolin) og Trond Lien på tangenter. For å nevne noen.

Utgivelser