Doodle Bugs

Doodle Bugs

DOODLE BUGS 2012 NORGES MEST BERØMTE NORDMENN - PÅ FÆRØYENE! Det er ikke bare i Norge det blir reaksjoner når Doodle Bugs fra Elverum kommer med ny CD. På Færøyene har det vært nærmest hysteriske tilstander rundt disse veteranene helt tilbake til slutten av 60-tallet!! De knuste The Beatles og deres samtidige fullstendig på listene. På et tidspunkt i august 1968 beslagla Doodle Bugs de fire øverste plassene på salgslisten på det lille øyriket!! Doodle Bugs startet sin karriere allerede i

Men etter mer enn 30 år på veien, sa Doodle Bugstakk for seg i 2000, etter bl.a. 13 turer til Færøyene og over 600.000 - sekshundretusen - solgte plater/kassetter!! 6 LPer og en

haug med kassetter!
Men så, 10 år senere, var gutta igjen tilbake i manesjen. Samlet 42 av sine best låter på en samling utgitt av Tylden, og suksessen var igjen et faktum.
Så var de ikke snauere enn at det kun gikk et år før oppfølgeren "Den gode gamle tida" så dagens lys.
Og nå da, enda kun et snaut år lenger ut i kalenderen er de jammen her igjen!

 

Med CDen enkelt og greit kalt

DOODLE BUGS 2012

!

Åge Heltzen har igjen skrevet samtlige låter på albumet, som på mange måter er et klassisk dansebandalbum med god variasjon i låtutvalget - fra myke ballader til mer rockete tilstander.
Selvsagt med det typiske Doodle Bugs-soundet på plass. Som forrige gang er albumet produsert av knappetrollet Morten Nyhus, den desidert mest anerkjente dansebandprodusenten ilandet.

 

Doodle Bugsanno 2012 er:

Åge Heltzen

– sang og gitar /

Arild Engemoen

– trommer /

Geir Cato Berggren

– tangenter, trekkspill og koring /

Egil Forårsveen

– bass og koring /

Auden Senderud

– gitar