Bare Bra-logo Meny
i

«Kongen av Karneval»
Artist: Ragnar Blichfeldt · Sjanger: Visepop · Utgitt: 24.03-2017 · Best.nr: GTAS341

Kongen av Karneval

"KONGEN AV KARNEVAL" Sjanger: #satire #cabaret #musikkteater Tematikk: #politikere #politikk #dobbeltsidig #kontraster #falske nyheter #alternative sannheter #absurd

"Kongen av Karneval" er en kontrastfyllt cabaretfigur i tråder fra taket, som skifter masker etter forgodtbefinnende. Ikke ulikt en ganske normal rikspolitiker, eller i 2017, kanskje tilogmed sammenlignbart med selv presidenten i USA. 

Musikken har referanser til 30-tallets cabaretscener i Tyskland, hvor folk som Kurt Weill og Berthold Brecht harselerte med de politiske strømningene i Europa.

Dette er en nesten latterlig relevant låt i 2017, som kan få deg til å strekke litt på smilebåndet. Kanskje til og med gi deg noe å snakke om.

"KONGEN AV KARNEVAL" slippes på Tylden&Co 24.mars.

Ragnar Blichfeldt, født 1964, fra Holmsbu på Hurum, bosatt i Bergen.
Blichfeldt tenker på norsk og skriver rett fra lever'n, såvel som hofta, hjertet eller magen, om ting som rører rundt i et slags liv. Materialet strekker seg fra politiske sleivspark til mer selvransakende funderinger, godt innsmurt i selvironisk olje. Han er en ærlig artist, som mener jobben først og fremst handler om å utlevere seg selv på det groveste, ved hjelp av tangenter eller kassegitar og med eller uten gode venner i ryggen.

Debutalbumet "Guder og Glitter" slippes 12.mai, 2017, på Tylden&Co.
Innspilles i Havnelageret Studio, Bergen med Voksne Herrers Orkester i ryggen og Daniel Birkeland bak spakene: Trommer: Steinar Krokstad, Gitarer:Thomas Dahl, Tangenter: Harald Dahlstrøm, Bass: Ole Marius Sandberg.

Tredje singel; "Kongen av Karneval" slippes 24. mars. Singlene "For et hode man må ha" og "Ingenting å si" finner du på Spotify, Tidal og Itunes. 

Albumet "Guder&Glitter" slippes 12.mai 2017.

Andre utgivelser

For et hode man må ha

Ragnar BlichfeldtFor Et Hode Man Må Ha

Sjanger: PopBest.nr: GTAS332Format: SingelPris: Ikke tilgjengelig 
Guder & Glitter

Ragnar BlichfeldtGuder & Glitter

Sjanger: Pop/RockBest.nr: GTACD8610Format: CDPris: kr. 179,-Bestill CD
Ingenting å si

Ragnar BlichfeldtIngenting å Si

Sjanger: PopBest.nr: GTAS338Format: SingelPris: Ikke tilgjengelig