Bare Bra-logo Meny
i

«Guder & Glitter»
Artist: Ragnar Blichfeldt · Sjanger: Pop/Rock · Utgitt: 19.05-2017 · Best.nr: GTACD8610

Guder & Glitter
Bestill CD

Det du nå snart skal få høre, er altså min første plate med egne tanker, så ja… hva kan man si? Håper du liker´n!

 Det har blitt en historie med tretten, litt tilfeldig utvalgte låter, men først og fremst er dette historien om en stor mengde fantastiske folk. Det begynte egentlig en kveld i Holmsbu, på Hurum. Holmsbu er den litt søvnige “fiskerlandsbyen” ved Drammensfjorden hvor alle kjenner alle.

Bånn gass om sommer´n og stein dødt vinterstid. Et godt sted å skrive og et godt sted å høre hjemme. Jeg hadde spilt på Brdr.Jensen og “halve bygda” hadde patriotisk kommet for å heie. Noen lurte på når første plate ville dukke opp og jeg svarte, som vanlig, at det var en drøm, men en litt håpløs en. Det er dyrt å spille inn et album. Svaret kom kontant; Vi hjelper deg! Få ut finger´n, kjør crowd-funding, så bidrar vi! Holmsbufolk holder ord og allerede noen måneder senere var jeg i stand til å gå i studio.

I mellomtiden hadde jeg hatt æren av å møte selveste Voksne Herrers Orkester, på like selveste Logen Bar i Bergen, og etter flere gjesteopptredener med dem, sa de seg sågar villige til å bli med på en innspilling. Låter ble plukket ut, basert på det vi hadde spilt i Logen og etter tre hektiske dager i Havnelageret Studio og med Daniel Birkeland bak spakene, var albumet et faktum. Det er en sann åpenbaring å høre sitt eget materiale forvandles av musikere som dette. Man kan bare sette seg pyntelig ned og lytte, nyte og vente til det er tid for å legge på vokal. Det har vært en fantastisk reise og en enorm ære å ha med seg denne gjengen på et debutalbum.

Andre utgivelser

For et hode man må ha

Ragnar BlichfeldtFor Et Hode Man Må Ha

Sjanger: PopBest.nr: GTAS332Format: SingelPris: Ikke tilgjengelig 
Ingenting å si

Ragnar BlichfeldtIngenting å Si

Sjanger: PopBest.nr: GTAS338Format: SingelPris: Ikke tilgjengelig 
Kongen av Karneval

Ragnar BlichfeldtKongen Av Karneval

Sjanger: VisepopBest.nr: GTAS341Format: SingelPris: Ikke tilgjengelig