Bare Bra-logo Meny
i

Rotlaus

Rotlaus

Rotlaus - fengende folckrock band fra Sunnmøre!

Med debutalbumet “Bygderamp”(2016) gikk Sunnmørsbandet Rotlaus rett inn på VG-Lista Topp 10! Den dyktige og muntre gjengen raskt 1 million streams på Spotify, og fanskaren har økt kraftig siden plateslippet tidligere i 2016. 

Nå er bandet ute og turnerer land og strand rundt, og fremtiden ser lys ut for det ferske bandet. Debutsingelen «Kvilelaus» ble sluppet i desember 2015 og vitnet om et sammensveiset band med hardtslående tekster og allsangvennlige refreng. Går du på en konsert med Rotlaus kan du forvente deg både fest og moro, en lek med folkrock og country – ispedd både fele, trekkspill og fløyte. Bandet har det siste året vært svært etterspurt og de spiller nå over hele landet fra nord til sør. Rotlaus har på kort tid blitt som en sammensveiset familie, noe også publikum på bandets konserter tydelig opplever. 
Låtskriver og frontfigur i Rotlaus, Bjørn Marius Øyehaug, er det mange som kjenner fra bandet Vassendgutane. Bjørn Marius var fast ute på turné med dem i fem år og ble den gang kjent for sitt solide trommespill, soloinnslag og koring. Denne erfaringen tok han med seg videre da han sommeren 2015, sammen bestemte seg for å starte Rotlaus. 

Senere kom også Simen Bjørdal inn på slagverk, i tillegg til Vegard Hansen på trekkspill. Deres debutalbum ble sluppet i januar 2016. Produktiviteten har ikke stått stille for bandet trasset stadig tettere program. Gutta jobber nå i studio med nytt materiale for sommerturnèen, så her vet en at en har stadig mer i vente.
 

Utgivelser

E på vei

RotlausE På Vei

Sjanger: CountryrockBest.nr: GTAS369Format: SingelPris: Ikke tilgjengelig 
Syng mej ei song

RotlausSyng Mej Ei Song

Sjanger: CountryrockBest.nr: GTAS360Format: SingelPris: Ikke tilgjengelig 
Ei runde til

RotlausEi Runde Til

Sjanger: CountryrockBest.nr: GTAS345Format: SingelPris: Ikke tilgjengelig 
Rundt neste sving

RotlausRundt Neste Sving

Sjanger: CountryrockBest.nr: GTAS333Format: SingelPris: Ikke tilgjengelig 
Byjenta

RotlausByjenta

Sjanger: Pop/RockBest.nr: GTHS1Format: SingelPris: Ikke tilgjengelig 
Bygderamp

RotlausBygderamp

Sjanger: Pop/RockBest.nr: GTAS322Format: SingelPris: Ikke tilgjengelig 
Sommardraum

RotlausSommardraum

Sjanger: Pop/RockBest.nr: GTAS313Format: SingelPris: Ikke tilgjengelig 
Bygderamp

RotlausBygderamp

Sjanger: CountryBest.nr: ROT01Format: CDPris: kr. 179,-Bestill CD